Hypnose - Trancebegeleiding - Reïncarnatiesessie

Het lukt niet iedereen een prettig leven te leiden. Als dat zo is, dan kan je proberen om door middel van hypnose contact te maken met je onderbewuste om te zien, wat je ongelukkig maakt, hoe dat komt, en wat je eraan kunt doen.
Hypnose is een soort trance. Als je in trance gaat, verandert er iets in je waarneming. Je kan dan zien, wat je anders niet kan zien. Tijdens de sessie kan je veel oplossen en wegsturen.Het is een heel emotioneel gebeuren. Dat ervaar je als een soort opluchting.

In het voorgesprek noteer ik wat de onderwerpen van de sessie zullen zijn. Meestal duurt dat ongeveer een half uur. Je horoscoop is voor mij een hulp om snel tot een diagnose te komen. Dan vraag ik je te liggen op een matras en je te ontspannen. Vervolgens komt er een visualisatie waarin we intunen op je probleem of vraag.

Als je onder hypnose gaat, maak je een soort reis. Dat kan een reis door je lichaam zijn, een reis door de tijd of een reis door een parallelle wereld.

De reis door je lichaam is een ervaring, dat je je lichaam transparant maakt waarin je bij wijze van spreken met een vergrootglas ziet, wat er in je lichaam gebeurt. Nare ervaringen die in je lichaam opgeslagen zijn kunnen vrijgemaakt worden zodat een energetische knoop oplost. Deze sessies hebben een sterk energetische en helende werking. Ik heb er enkele wonderbaarlijke resultaten mee geboekt. Bijna altijd komt de mentale oorzaak van de ziekte naar boven. Maar ook kleine kwaaltjes en pijnen kunnen op deze manier opgelost worden.

Tijdreizen is een herbeleving van je ervaringen uit de kindertijd, prenatale periode en/of vorige levens. Zo kan je de oorzaken achterhalen van irrationele angsten en/of blokkades. Het kan je inzicht geven in het waarom van ontwikkelingen in je leven of waarom bepaalde mensen op je pad komen. We gaan terug naar de tijd, waar iets ontstaan is. Vervolgens ga je begrijpen wat je moet doen. Tijdreizen is een manier om problemen bij de wortel aan te pakken. Je kan ook paradijselijke herinneringen uit oerverledens naar boven halen. Dat kan je helpen je leven in het hier en nu wat paradijselijker te maken.

Met het reizen door parallelle werelden kan je je voorstellen, dat je contact maakt met een onzichtbare wereld. Bijvoorbeeld met een gids, elfen, kabouters, totumdieren, innerlijke kinderen, natuurgeesten en nog veel meer waarvan je het je niet wist dat zoiets bestond. Dat maakt het leven iets vrolijker. Je kan ook contact maken met overledenen of dolende zielen. Dat is iets minder prettig maar dan ben je er wel vanaf.

Hypnose is en prachtig middel om een persoonlijk en energetisch contact met je gids te maken. Je staat werkelijk oog in oog met je gids. Je kan op dat moment je gids alle vragen stellen, die je belangrijk vindt, bijvoorbeeld jue levensbestemming. Je kan van tevoren een vragenlijstje opstellen, die we samen in de sessie met je gids doornemen. Vaak is een sessie genoeg. Soms zijn er meerdere nodig als niet alles in een keer opgeruimd kan worden.

Na de hypnosesessie weet je nog exact, wat er gebeurd is. Je onthoudt het je leven lang als een belangrijke gebeurtenis. Als je wilt, kan je een partner of vriend(in) meenemen. Een sessie duurt gemiddeld twee uur of langer.

Prijs: € 80,00 per uur

Bastiaan van Wingerden
Weteringschans 11E
1017 RV Amsterdam
tel : 020 - 624 75 95